Rybnik: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
| Jembar: || 148,36 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || 141 387 jiwa (2010)
|- style="background: #ffffff;"
| Pelat nomor kendaran motor: || <tt>SR</tt>
'''Rybnik''' iku sawijining kutha ing sisih kidul [[Polandia]], cedhak tapel wates karo nagara Republik [[Ceko]]. Kutha iki nduwé padunung 141 387 jiwa.
 
== OlahragaUlah raga ==
Rybnik nduwèni klub bal-balan: [[ROW Rybnik]].
 
63.849

besutan

Menu navigasi