Siprus: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
7. +90-392 (kode akses Turki) digunakaké ing wewengkon lor.
}}
'''Republik Siprus''' yaikuya iku [[nagara]] pulo ing [[Segara Tengah]] bagéyan wétan, udakara 113 km kidulé [[Turki]] lan 120 km kuloné [[Suriah]]. [[Ibu kutha]]é yaikuya iku [[Nikosia]]. Kutha wigati liyané antara liya [[Limassol]], [[Larnaca]], [[Paphos]], [[Famagusta]], lan [[Kyrenia]].
 
Wiwit taun [[1974]], ing bagéyan lor ana [[Siprus Lor|Republik Turki Siprus Lor]], kang mung diakoni déning [[Turki]].
18.000

besutan

Menu navigasi