Wektu Indonésia bagéyan Kulon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
'''Wektu Indonésia bagèyan Kulon''' utawa '''WIB''' (''Waktu Indonesia Barat'') iku salah siji saka telung [[zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané yaikuya iku [[Wektu Indonésia bagéyan Tengah (WITA)|WITA]] lan [[Wektu Indonésia bagéyan Wétan (WIT)|WIT]].
Kawasan sing migunakaké sistem WIB yaikuya iku [[Sumatra]], [[Jawa]], [[Kalimantan Kulon]] lan [[Kalimantan Tengah]].
 
WIB padha karo wektu [[UTC]]+7.
18.000

besutan

Menu navigasi