Brunéi Darussalam: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
{{Brunei infobox}}
'''Brunei Darussalam''' iku sawijining nagara ing [[Asia Kidul-Wétan]]. Ibu kuthané yaikuya iku [[Bandar Seri Begawan]]. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 300.000 jiwa. lan jembaré ana ....
 
== Pranala jaba ==
18.000

besutan

Menu navigasi