Quebec: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
(Jean Charest → Pauline Marois → Philippe Couillard)
c (→‎top: yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
{{br}}&nbsp;- [[Karapetan]] </td><td>Urutan kedua di [[Kanada]]
{{br}} 7 455 208
{{br}} 5,43/km&sup2;² </td></tr>
<tr><td>Masuk [[Kanada]]
{{br}}&nbsp;- Tanggal
Kanthi basa, budaya lan lembaga kang ana ing njerone, iku kaya dene negara ing njero Kanada. Basa kang resmi lan anane mung siji kang digunakake iku basa Perancis, mbentuk dhaerah ''francophone'' [[Amerika Lor]]. Quebec iku propinsi ing [[Kanada]] kang nganggep [[basa Inggris]] iku ora dadi basa resmi (ing tataran propinsi), lan dadi propinsi ing [[Kanada]] kang ndadekake [[basa Perancis]] dadi basa resmi. Liyane iku [[New Brunswick]], miturut ''Constitution Act'' 1982.<ref name:"Que1">{{fr}}[http://www.gouv.qc.ca/portail/quebec/pgs/commun/portrait/culture/?lang=fr www.gouv.qc.ca]</ref>
 
Ibu kotane Propinsi Quebec yaikuya iku Quebec, kang dadi kutha kang paling gedhe yaikuya iku [[Montreal]]. Wargane diarani Quebecer (diwaca "Quebeker") ing basa Prancis un(e) Québécois(e), (diwaca "Quebekwa") kang isa uga digunakake ing basa [[Inggris]].<ref name:que2">{{id}}[http://ind.timegenie.com/city.time/caque ind.timegenie.com]</ref>
 
== Cathetan Suku ==
18.000

besutan

Menu navigasi