Selat, Kapuas: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4197877 (translate me))
c (éjaan using AWB)
|provinsi=Kalimantan Tengah
}}
'''Kecamatan Selat''' iku sawijining [[kecamatan]] ing [[Kabupatèn Kapuas]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonesia]]. Kecamatan iki nduwèni jembar 394,00 &nbsp;km<sup>2</sup>. Ibukutha kabupatèn uga ana ing kecamatan iki.
 
 
Kecamatan iki wewatesan :
}}
 
==Désa lan kalurahan <small><small><ref>[http://depdagri.go.id/media/filemanager/2010/01/29/2/1/21__kalteng.pdf Data WilayahWewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)]</ref> <ref>[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=20 Dhaptar kode desa Kalimantan Tengah]</ref></small></small>==
'''Désa :'''
<div style="column-count:2;-moz-column-count:2;-webkit-column-count:2">
#[[Selat Hulu, Selat, Kapuas|Selat Hulu]]
#[[Selat Tengah, Selat, Kapuas|Selat Tengah]]
 
 
==Referensi==
63.848

besutan

Menu navigasi