Kutha Makassar: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
<tr><td>Jembar<br />&nbsp;- Total: <br /></td><td> <br /> --- km² <br /></td></tr>
<tr><td>Distrik<br />&nbsp;- Cacahe: <br /></td><td> <br /> 14 kecamatan <br /></td></tr>
<tr><td>[[PedunungPadunung]] <br />&nbsp;- Total: <br />&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br /> +/- --- jiwa<br /> +/- --- jiwa/km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td> [[Islam]], [[Protestan]], [[Katolik]] lan liyane </td></tr>
 
== Pambuka ==
'''Kutha Makassar''' utawa '''Ujung Pandang''', iku salah siji kutha ing Provinsi [[Sulawesi Kidul]] lan uga dadi [[ibukutha]] provinsi, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wilayahwewengkon Kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
63.849

besutan

Menu navigasi