Menyang kontèn

Kutha Banyumas: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
|+ style="font-size: large; margin: inherit;"|Kutha Banyumas
|-
|'''[[WilayahWewengkon|Luas wilayahwewengkon]]'''||? [[km²]]
|-
|'''[[Penduduk]]'''||~?
63.857

besutan