Kutha Majakerta: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
10 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q11447 (translate me))
c (éjaan using AWB)
<tr><td>[[Walikutha]]:</td><td> H. Abdul Gani Suhartono </td></tr>
<tr><td>Wakil Walikutha:</td><td> Hendro Suwono </td></tr>
<tr><td>Jembar<br>&nbsp;- Total: <br></td><td> <br> 16,46 &nbsp;km² <br></td></tr>
<tr><td>Kecamatan<br>&nbsp;- Cacahe: <br></td><td> <br> 2 Kecamatan <br></td></tr>
<tr><td>[[PedunungPadunung]] <br>&nbsp;- Total: <br>&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br> +/- --- <br> +/- --- jiwa/km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[wong Jawa]]</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td>[[Kejawen]], [[Islam]], [[Protestan]], [[Katulik]], [[Hindu]] lan [[Buddha]]</td></tr>
</table>
 
'''Kutha Majakerta''' iku salah siji [[kutha]] ing [[Jawa Wétan]], jembar wilayahwewengkon kutha iki ± 16,46 &nbsp;km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
*[[Candi Tikus]]
*[[Candi Bajang Ratu]]
 
 
 
==Pranala Jaba==
*[http://www.mojokerto.go.id Situs Web Resmi]
 
 
{{indo-geo-stub}}
{{Kutha Majakerta}}
{{Jawa Wétan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa Wétan]]
 
[[Kategori:Dhaptar Daérah Tingkat II]]
[[Kategori:Jawa Wétan]]
[[Kategori:Kutha ing Jawa Wétan]]
 
 
{{indo-geo-stub}}
63.083

besutan

Menu navigasi