Agustadi Sasongko Purnomo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
[[Gambar:Agustadi sp.jpg|right|Agustadi Sasongko Purnomo]]
'''Letnan Jenderal TNI Agustadi Sasongko Purnomo''' (lair ing [[Kutha Surabaya|Surabaya]] [[6 Agustus]] [[1952]]) kuwiiku [[Kepala Staf TNI Angkatan Dharat]] wektu iki. Agustadi nggantèkaké[[Djoko Santoso|Jendral TNI Djoko Santoso]] ing tanggal [[28 Desember]] [[2007]]. Sadurungé Agustadi mengku jabatan Sekretaris [[Mentri Koordinator Bidang Pulitik, Hukum lan Kaamanan|Menkopolhukam]]. Agustadi minangka lulusan paling apik [[AKABRI]] taun [[1974]]. Agustadi uga tau dadi anggota [[DPR]].
 
== Pranala njaba ==
{{kotak selesai}}
 
{{indo-bio-stub}}
{{DEFAULTSORT:Purnomo, Agustadi}}
 
[[Kategori:Lair 1952]]
[[Kategori:KSAD]]
[[Kategori:Tokoh militer]]
[[Kategori:Biografi]]
 
 
{{indo-bio-stub}}
63.840

besutan

Menu navigasi