Tentara Nasional Indonesia Angkatan Udara: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 10 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1304002 (translate me))
c (éjaan using AWB)
{{TNI}}
[[Gambar:logo tni-au.png|left|100px|Logo TNI-AU]]
'''Tentara Nasional Indonesia-Angkatan Udhara''' ('''TNI-AU''') kuwiiku bagéan saka [[Tentara Nasional Indonesia]] kang dipimpin déning Kepala Staf TNI Angkatan Udhara, dicekak [[KSAU]] kang wektu iki diwengku déning Marsekal TNI [[Subandrio]]. TNI-AU duwèni loro komando operasi yaiku [[Komando Operasi Angkatan Udhara I]] (Koops AU I) kang markasé dumununbg ing Halim Perdanakusumah, [[Jakarta]] lan [[Komando Operasi Angkatan Udhara II]] (Koops AU II) kang markasé ing kutha [[Makassar]].
 
==Tugas TNI-AU==
*{{id}} [http://www.tempointeraktif.com/hg/timeline/2004/05/10/tml,20040510-02,id.html Sajarah TNI-AU]
 
{{militer-stub}}
[[Kategori:Tentara Nasional Indonesia]]
[[Kategori:TNI-AU| ]]
[[Kategori:Angkatan udhara|Indonesia]]
 
 
{{militer-stub}}
63.840

besutan

Menu navigasi