Antaséna: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12472250 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
Teges tembung ananta yaiku tanpa wates déné sena yaiku njaga, nguwasani, kang mimpin.
 
Ing pedhalangan gagrag Jogjakarta, Antaséna iku anak ragilé [[Bima]]/Werkodara. Ibuné [[Dèwi Urangayu]], putriné Hyang Mintuna (déwaning iwak ing banyu tawa) ing Kisiknarmada (muarané Gangga karo Serayu). Wiwit lair urip bareng karo ibu lan éyangé. Ing gagrag Surakarta, Antaséna kuwiiku asma liyané Antareja (anak pembarepe Werkudara).
 
Ing wayang, Antaséna iku kasatriyané ing Selamirah iya Randhugumbala. Garwané sesilih Dèwi Jenakawati, putriné Janaka/[[Arjuna]].
63.849

besutan

Menu navigasi