Bolah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎Bolah Sutra: éjaan using AWB
c (Éropah using AWB)
c (→‎Bolah Sutra: éjaan using AWB)
 
==Bolah Sutra==
Bolah Sutra yaiku bolah kang digawé saka serat kepompong [[uler sutra]].<ref name="doc 3" >{{id}}http://bahasabasa.cs.ui.ac.id/kbbi/kbbi.php?keyword=jahit&varbidang=all&vardialek=all&varragam=all&varkelas=all&submit=tabel (diundhuh tanggal 18 Agustus 2011)</ref>
 
== Chatetan suku ==
63.849

besutan

Menu navigasi