Telih: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 28 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q214934 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Budgerigar_with_full_crop.jpg|thumb|250px|Manuk kang telihé mondhol-mondhol sawisé mangan akèh]]
[[Gambar:PigeonAnatomy.png|thumb|250px|Telih kaduduhaké ana ing nomer 4]]
'''Telih''' (bahasabasa indonesia : '''Tembolok''') yaiku sijining [[jeroan]] saka kéwan jinis [[manuk]] kang fungsiné kanggo nyimpen panganan kang dipangan sakdurungé digiling ana ing [[rempela]] (''ventikulus'' utawa ''empedal'').
Ing manuk jinis [[dara]], telih uga ngasilaké banyu kang kayadéné [[susu]] (Basa Inggris : ''crop milk'') kanggo [[ngloloh]] [[piyik]].
 
 
 
[[Kategori:Kewan]]
63.851

besutan

Menu navigasi