Owah-owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
{{Berita
| tgl = [[2012]]
| ber = - Final Piala ÉropahhÉropah kanggé bal-balan [[UEFA Euro 2012]] dipunwontenaken ing [[Kiev]], [[Ukraina]]. Tetandhingan final punika antawis [[Tim nasional bal-balan Spanyol|Spanyol]] lawan [[Tim nasional bal-balan Italia|Italia]]. Spanyol mimpang telak 4 - 0 saking Italia. Saweg sapindhah jawara ÉropahhhÉropah saged mimpang kaping kalih terus-terusan.
| gbr =
| cap = Logo UEFA Euro 2012
62.846

besutan

Menu navigasi