Pagunungan Rhodope: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
Éropah using AWB
c (→‎Pranala jaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link GA|fr}} using AWB (10903))
c (Éropah using AWB)
}}
[[Image:Rhodopen Balkan topo de.jpg|right|thumb|300px|Location of Rhodopes mountains in Bulgaria and Greece]]
'''Pagunungan Rhodope''' ({{lang-bg|Родопи}}, ''Rodopi''; {{lang-el|Ροδόπη}}, ''Rodopi''; {{lang-tr|Rodop}}) iku pagunungan ing [[EropahÉropah kidul-wétan]], sing luwih saka 83% wilayahé dumunung ana ing kidul [[Bulgaria]] lan sisané ing [[Yunani]]. Pucuk sing paling dhuwur, [[Golyam Perelik]] (2,191 m), iku minangka gunung sing paling dhuwur kapitu ing Bulgaria.
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
* Asdracha, Catherine, ''La région des Rhodopes aux XIIIe et XIVe siècles'': étude de géographie historique, Athen: Verlag der ''Byzantinisch-Neugriechischen Jahrbücher'', 1976, Pp.  294.
 
==Pranala jaba ==
 
[[Kategori:Pagunungan ing Bulgaria]]
[[Kategori:Pagunungan ing Yunani]]
63.849

besutan

Menu navigasi