Siedlce: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 28 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q319813 (translate me))
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
|}
 
[['''Siedlce]]''' iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunungpadunung 77.017 jiwa.
 
{{Mazowia}}
 
{{Poland-geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
 
 
{{Poland-geo-stub}}
62.958

besutan

Menu navigasi