Skopje: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎Pranala jaba: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
[[Gambar:Stone bridge in Skopje.jpg|thumb|Kreteg watu ing Skopj]]
'''Skopje''' ([[basa Makedonia]]: Скопје) iku ibukutha [[Republik Makedonia]]. Kutha sing dumunung ing gisiking [[Kali Vardar]] iki nduwèni pedunungpadunung 515.419 jiwa.
 
[[Ibu Theresa]] lair ing kutha iki, ananging opanjenengané katurunan [[Albania]].
63.083

besutan

Menu navigasi