Mahkamah Internasional: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
}}
 
'''Mahkamah internasional''' kuwiiku badan yudisial ing Perserikatan Bangsa Bangsa ([[PBB]]), dunungé ing [[kutha]] [[Den Haag]], [[Walanda]]. Mahkamah iki minangka badan kehakiman sing paling utama jroning organisasi [[PBB]] . [[Dewan keamanan]] bisa nyerahaké sawijining sengkéta hukum marang mahkamah.
 
== Sumber-Sumber Hukum ==
 
Sumber-sumber hukum sig dipigunakaké naika nggawé kaputusan yakuwiyaiku :
 
a. konvensi-konvensi internasional kanggo netepaké perkara-perkara sing diakoni déning nagara-nagara sing lagi sulaya
62.958

besutan

Menu navigasi