Paraguay: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|footnotes=
}}
'''Republik Paraguay''' kuwiiku sawijining [[nagara]] ing [[Amerika Kidul]] kang kakurung dharatan lan manggon ana ing sisih [[Kali Paraguay]]. Paraguay wewatesan karo [[Argentina]] ing sisih kidul lan kulon-lor, [[Brasil]] ing sisih wétan-lor, lan [[Bolivia]] ing kulon-kidul. Jeneng nagara iki maknané "banyu kang mili menyang samodra", asalé saka tembung [[Basa Guaraní|Guaraní]]: ''pará'' ("samodra"), ''gua'' ("menyang/saka"), lan ''y'' ("banyu").
 
== Delengen uga ==
{{Amérika Kidul}}
 
Kategori:NegaraNagara]]
 
[[Kategori:Paraguay| ]]
63.848

besutan

Menu navigasi