Steinkjer: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q110431)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|pushpin_map_caption =Lokasi ing Norwegia
<!-- Location ------------------>
|subdivision_type = NegaraNagara
|subdivision_name = {{flag|Norway}}
|subdivision_type1 = [[Dhaftar désa ing Norwegia|Désa]]
{{Reflist}}
 
[[Kategori:Dhaptar desadésa ing Norwegia]]
{{stub|Éropah}}
 
 
[[Kategori:Dhaptar desa ing Norwegia]]
{{stub|Éropah}}
62.958

besutan

Menu navigasi