Wong Jawa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (~ gambar)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
* [[Abdurrahman Wahid]], Mantan Presiden Republik Indonesia.
* [[Paul Salam Soemohardjo]], Ketua Parlemen Suriname lan Ketua Partai Pertjaja Luhur ing Suriname.
* [[Khofifah Indar Parawansa]], Politikus dan Mantan Menteri NegaraNagara Pemberdayaan Perempuan.
* [[Ahmad Dahlan]], Ulama (Kyai) lan pendiri organisasi Muhammadiyah.
* [[Saifullah Yusuf]], mantan Menteri NegaraNagara Percepatan Pembangunan Daerah Tertinggal.
* [[Nurcholish Madjid]], cendekiawan lan budayawan.
* [[Purnomo Yusgiantoro]], Menteri Energi lan Sumberdaya Mineral.
== Delengen uga ==
* [[Dhaptar suku ing Indonésia]]
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Jawa]]
[[Kategori:Suku bangsa ing Indonésia|Jawa]]
 
 
{{stub}}
63.840

besutan

Menu navigasi