Menyang kontèn

3 Juni: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 146 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2623 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
''' 3 [[Juni]] ''' punika, dinten ingkang kaping 154 utawi 155 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[2006]] - Sarékat antara Serbia lan Montenegro bubar mawa proklamasi kamardikan resmi [[Montenegro]].
* '''[[1942]]''' - [[Amérika Sarékat]] lan [[Jepang]] milai [[Perang Pasifik|perang]] wonten ing [[Samudra Pasifik]].
* '''[[1989]]''' - Ing [[China]], tank-tank pamaréntah majeng tumuju [[Lapangan Tiananmen]] ing [[Beijing]] lan niwasaken 2.000 demonstran pro-demokrasidhémokrasi.
 
{{Berita
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:3 June}}
:[[2 Juni]] – [[3 Juni]] – [[4 Juni]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
63.857

besutan