São Paulo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎Pranala jawi: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|af}} using AWB (10903))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
| Negara: || [[Brasil]]
|-
| Negara bagéan: || [[São Paulo]]
|-
| [[Zona wektu]] || (UTC-3)
|}
 
'''São Paulo''' yakuwi kutha paling gedhé ing [[Brasil]], [[ibu kutha]] [[São Paulo (negaranagara bagian)|São Paulo]]. Cacahé pedunung ngluwihi 11 yuta jiwa jroning wilayah sing ambané 1.522,986  km².
 
== Pranala jawi ==
{{wikivoyage|São Paulo (city)}}
* {{pt}} [http://www.prefeitura.sp.gov.br Situs resmi]
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Brasil]]
 
 
{{geo-stub}}
63.805

besutan

Menu navigasi