1755: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎Prastawa: mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 123 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7627 (translate me))
c (→‎Prastawa: mbenakaké éjaan using AWB)
 
== Prastawa ==
* [[13 Februari]] - [[Babad Giyanti|Prajanjéyan Giyanti]] sing malih negaranagara Mataram dadi [[Kasunanan Surakarta]] lan [[Kasultanan Ngayogyakarta]].
 
== Lair ==
62.958

besutan

Menu navigasi