Kolonialisme: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 79 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7167 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
[[Gambar:Atjeh Overgave Januari 1903.jpg|thumb|250px|[[Kolonialisme]]]]
'''Kolonialisme''' yaiku pangembangan kekuasaan ing negaranagara.<ref name="internet 1">{{id}}[http://www.republika.co.id/berita/dunia-islam/islam-mancanegaramancanagara/12/05/25/m4kucz-islamofobia-bentuk-kolonialisme-as-dan-sekutu:Pengertian Kolonialisme](diunduh pada hari Selasa tanggal 5 Juni 2012 pukul 15.33)</ref> Kekuasaan iki ana loro yaiku menungsa lan wilayah. Sing ndukung kolonialisme duwé panyaruwé yaiku hukum kolonial gawé untung negaranagara sing dikolonialèkaké kanthi ngembangaké infrastruktur ékonomi lan politik sing dibutuhaké kanggo majukaké, lan demokrasidhémokrasi.<ref name="internet 2">{{id}}[http://www.freewebs.com/rinanditya/konsepkolonialismedkk.htm freewebs.com:Kolonialisme](diunduh pada hari Selasa tanggal 5 Juni 2012 pukul 15.33)</ref> Dhèwèké ngrujuaké ing sisa koloni, kaya [[Amérika Serikat]], [[Australia]], [[Selandia Baru]], [[Hong Kong]], lan [[Singapura]] dadi tuladha suksès sakwisé kolonialismé.<ref name="internet 2"/>
 
[[Kategori:Sosiologi]]
 
==Cathetan==
<references/>
 
[[Kategori:Sosiologi]]
62.958

besutan

Menu navigasi