Sandwich: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
gawé using AWB
c (Bot: Migrating 52 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q28803 (translate me))
c (gawé using AWB)
[[gambar:Sandwich.jpg|thumb|200px|Sandwich]]
'''Sandwich''' iku jenis panganan kang digawedigawé saka roti setangkup kang isine daging lan keju (padatan diwenehi tomat, brambang, lan kul).<ref name="s">{{en}}[http://www.artikata.com/arti-98760-italian+sandwich.html artikata.com] italian sandwich</ref> Roti kang digawedigawé kanggo gawegawé sandwich iku diarani ''sandwich bread'' kang wujude segi papat. Nanging, roti liyane uga bisa digawedigawé sandwich, kayata French bread, toast bread, hamburger bun, hotdog bun, lan liya-liyane.<ref name="a">{{id}}[http://www.scribd.com/doc/49761234/Restoran-20Jilid-202 www.sribd.com] Restoran%20Jilid%202 </ref> Padatan ing sadhuwuring [[roti]] diolesi mayones sithik, mentega, margarin utawa minyak zaitun kanggo perekat lan bisa nambah aroma. Sandwich biasane didol ing restoran utawa ing cafe.
 
Ing negara kang wargane ora dhahar [[sega]], sandwich padatan digawa menyang sekolah utawa menyang [[kantor]] diwadhahi ing sajroning kothak kang diarani ''lunchbox'' utawa sajroning kantong [[kertas]] awarna coklat kang diarani ''brown bag'' (sandwich bag) lan dihahar nalika dhahar siang.
{{reflist}}
 
[[kategoriKategori:pangananPanganan]]
[[kategoriKategori:rotiRoti]]
[[kategoriKategori:Amerika]]
 
 
{{panganan-stub}}
63.852

besutan

Menu navigasi