Menyang kontèn

Penyanyi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
gawé using AWB
c (Migrated to Wikidata at d:Q177220.)
c (gawé using AWB)
[[Gambar:Britney_Spears.jpg||thumb|200px|[[Britney Spears]] penyanyi kang misuwur ing donya ]]
'''Penyanyi''' yaiku wong kang mumpangatake swarané kanggo salah sijine gaweangawéan, kasenengan utawa hobi kang nggunakake piranti kanggo nyiptakake lagu kanthi iringané [[musik]] utawa misuwur kanthi jeneng [[pemusik]]. Nyanyian bisa uga kagolong ing melodhi swara. Nanging tembung ''vokalis'' bisa uga digolongake dening penyanyi amarga bisa ngasilake swara-swara ing njaba melodhi.Ing tlatah [[jawa]] penyanyi wadon asring kasebut biduan.
 
Penyanyi kaperang dadi telu:
 
{{Commonscat|Vocalists}}
 
 
 
[[Kategori:Tembang]]
[[Kategori:Penyanyi| ]]
[[Kategori:musikMusik]]
 
[[fi:Laulu#Laulaja]]
63.857

besutan