Kairo: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
28 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c (→‎Pranala jaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|ar}} (2) using AWB (10903))
{{Artikel Dhasar}}
 
[[Kategori:Ibukutha ing Afrika]]
[[Kategori:Mesir]]
[[Kategori:Kutha ing Mesir]]
[[Kategori:Geografi]]
1.034

besutan

Menu navigasi