Citra Scholastika: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
32 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
sithik
(sithik)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Skolastika Citra Kirana Wulan''' utawa '''Citra Skolastika''' lair 5 Juni 1993. Dheweke dadi finalis [[Indonesian Idol]] kaping 6 sing paling enom. Awit cilik dheweke seneng nyanyi, dheweke pinter nang babagan musik jazz kang dadi ciri khas vokale.
== Lagu-lagu dinyanyike sawetara nang indonesia Idol ==

Menu navigasi