Sonia Gandhi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
~ kategori
c (Bot: Migrating 50 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q163225 (translate me))
(~ kategori)
 
[[Kategori:Lair 1946|Gandhi,Sonia]]
[[Kategori:PolitikusPulitikus India|Gandhi,Sonia]]

Menu navigasi