Menyang kontèn

Zimbabwé: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
sithik
c (sithik)
|footnotes=
}}
'''ZimbabweZimbabwé''' iku sawijining negara ing bawana [[Afrika]]. Ibu kutha negara iki yaiku … Negara iki nduwé pedunung … jiwa lan jembaré ana … km<sup>2</sup>.
 
{{geo-stub}}
{{Bawana}}
 
[[Kategori:NegaraNagara]]