Menara: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
29 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
sithik
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q12518)
c (sithik)
{{inuseuntil|28 Februari 2013}}
[[Gambar:Eiffel Tower 20051010.jpg|thumb|250 px|Menara Eiffel, [[Prancis]] ]]
 
'''Menara''' inggih menika struktur damelanipun [[manungsa]] ingkang dhuwuripun langkung saking [[lébar]]ipun. Menara menika dipunbangun minangka sawijining ''mercu tanda'' ingkang dipunbangun kanthi éndah sesawanganipun. Ananging ancasing menara inggih menika kanggé njagi papan saha [[lemah]].
 
== EtimologiÉtimologi ==
[[Tembung]] "menara" asalipun saking [[Basa Arab]] '''"منارة"''' ingkang dipuwaos :''manārah''.
 
[[Kategori:menara|*]]

Menu navigasi