Alamat IP: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
typo
(id:)
(typo)
'''Alamat IP''' utawa '''alamat protokol internèt]]''' (IP iku cekakan saka ''Internet Protocol Address'') iku kode kabèh piranti èlèktronis sing bisa nyambung marang [[internèt]].
 
[[Kategori:Internèt]]

Menu navigasi