The Pebble and the Penguin: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
404 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
+isi sithik
(+isi sithik)
| gross =
}}
'''''The Pebble and the Penguin''''' iku sawijining film animasi musikal komedi kulawarga taun 1995, sing didhasarake marang kauripan sing nyata ritual [[kawin]] [[Adelie Penguins]] ing [[Antartika]], diprodhuksi lan disutradarani dening [[Don Bluth]] lan [[Gary Goldman]]. Film iki dirilis ing bioskop tanggal 11 April 1995 dening [[Metro-Goldwyn-Mayer]] ing Amerika Sarikat lan internasional dening [[Warner Bros. Family Entertainment]].
'''''The Pebble and the Penguin'''''
 
== Rollista ==
{| class="wikitable"
78.624

besutan

Menu navigasi