Transvision: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
21 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Suntingan 202.62.16.187 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning 95.218.3.253)
{{Infobox Network |
network_name = Transvision <br /><small>PT IndonusaIndonoesa Telemedia</small> |
network_logo = [[Gambar:TransVision.png|250px]] |
caption = Logo Transvision saka 1 Mei 2014 |
country = {{flagicon|Indonesia}} [[Indonesia]] |
network_type = [[Stasiun televisi|TV]] [[televisi satelit|satelit]] [[Televisi berlangganan|berlangganan]] |
owner = [[Trans Corp]] |
launch_date = {{Start date and age|1997|5|7}} (minangka TelkomVision){{br}}{{Start date and age|2014|5|23}} (minangka Transvision) |
country = {{flagicon|Indonesia}} [[Indonesia]] |
available = Nasional |
motto = ''Transformasi HiburanHiboeran KeluargaKulawarga''{{br}}<small>(Transformasi Panglipur Kulawarga)</small> |
affiliates = [[Trans TV]]{{br}}[[Trans7]] |
headquarters = Jl. Prof. Dr. Soepomo, S.H. No. 139, Jakarta 12810-Indonesia |
== Profil ==
=== Sejarah perusahaan ===
Transvision diadegaké nalika tanggal 7 Mei 1997 kanthi jeneng TelkomVision dening patang perusahaan konsorsium yaiku [[Telkom Indonesia|PT TelekomunikasiTelekomoenikasi Indonesia, Tbk]] (Telkom), [[RCTI|PT RajawaliRadjawali CitraTjitra Televisi Indonesia]] (RCTI), PT Telekomindo Primabhakti lan PT Datakom Asia lan banjur tuwuh lan ngrembaka sajroning bisnis siaran televisi ''berlangganan'' ing [[Indonesia]].
 
Bebarengan karo perkembangan bisnis kasebut, TelkomVision ngalami pira-pira perubahan struktur kepemilikan saham lan Telkom nganti salah siji [[BUMN]] sekaligus perusahaan telekomunikasi paling gedhe ing Indonesia nyoba kanggo tetep eksis dadi pemegang saham mayoritas TelkomVision kanti kepemilikan saham saiki kang gedhene 99,54 % lan 0,46% saham TelkomVision diduweni dning PT MultimediaMoeltimedia NusantaraNoesantara (METRA) kanti total modal dipanggonake lan disetor yaiku Rp. 647,5 Milyar posisi 31 Desember 2011.<ref>http://www.telkomvision.com/about.php TelkomVision Website</ref>
 
Minangka perusahaan kang mayoritas sahamé diduweni dening Telkom sekaligus dadi siji-sijine TIME operator ing Indonesia, Transvision diposisikaké minangka bisnis media lan edutainment kang arupa bagiyan sajrone bisnis TIME (''Telecommunication, Information, Media and Edutainment'') kasebut, sahingga kedepan bisnis televisi berlangganan Transvision bakal terus dikembangake baik saka sisi program, jenis lan media layanan kanti inovasi-inovasi paling anyar.
* Kanthi perkembangan multimedia lan telekomunikasi industri banjur Transvision kang ing wektu iku dijenengi TelkomVision karo Telkom Group terus kanggo berkembang anyar produk kalebu IPTV (''protokol internet televisi''). Prodhuk pangembangan punika prasetya ketemu Transvision pasar njaluk kang terus kanggo nambah teknologi luwih maju lan dadi pemain utama ing lapangan multimedia lan paling gedhe layanan pituwas-TV ing wilayah Asia.
* Nalika tanggal [[7 Mei]] [[2012]], tengen ing umur 15 taun, TelkomVision ngganti semboyan karo ''Nice & Easy''.
* Nalika tanggal [[1 Mei]] [[2014]], Transvision ngganti semboyan karo ''Transformasi HiburanHiboeran KeluargaKulawarga'' (Transformasi Panglipur Kulawarga).
* Nalika tanggal [[23 Mei]] [[2014]], TelkomVision diganti Transvision minangka sasampurnané diduweni dening [[Trans Corp]].
 
Naraguna anonim

Menu navigasi