Candhi Pawon: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
15 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+ mupangat)
 
Ing sakubenge tembok candhi sisih lor lan kidul bisa ditemukake relief kang padha, yaiku kang ngambarake Kinara lan Kinari, sapasang manuk kang ndhuweni sirah manungsa, ngadeg ngapit wit kalpataru kang urip jroning sawijining jambangan. Ing sakubenge wit uga bisa ditemukake tumpukan [[duit]]. Relief liyané uga bisa ditemukake ana ing langit-langit kang kaukir sawijining sapasang manungsa kang bisa mabur. Ing bageyan ndhuwur tembok kapapar dening relief ngambarake sapasang cendela cilik kang ndhuweni fungsi minangka dadi ''ventilasi''. Ing antarané bolongan kuwi uga ana relief kang misuwur kanthi sebatan pahatan kumuda.
 
==Panggonan==
 
==Mupangat==
11.904

besutan

Menu navigasi