Gerty Cori: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
30 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎Pranala Njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link GA|en}} (2) using AWB (10903)
c (Bot: Migrating 36 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q204733 (translate me))
c (→‎Pranala Njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link GA|en}} (2) using AWB (10903))
[[Kategori:Tokoh Republik Ceko]]
[[Kategori:Ilmuwan Yahudi]]
{{Link GA|en}}
{{Link GA|es}}
1.673

besutan

Menu navigasi