Kali Niger: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
15 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎Referensi: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link GA|pl}} using AWB (10903)
c (Bot: Migrating 91 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3542 (translate me))
c (→‎Referensi: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link GA|pl}} using AWB (10903))
[[Kategori:Kali ing Benin|Niger]]
[[Kategori:Kali ing Nigeria|Niger]]
{{Link GA|pl}}
1.673

besutan

Menu navigasi