Ikatan Kovalen: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎Cathetan Suku: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|mk}} using AWB (10903)
c (Bot: Migrating 59 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q127920 (translate me))
c (→‎Cathetan Suku: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|mk}} using AWB (10903))
 
[[Kategori:Ikatan kimia]]
 
{{Link FA|mk}}
1.673

besutan

Menu navigasi