Dhuwit: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|hu}} using AWB (10903)
c (Bot: Migrating 132 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1368 (translate me))
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|hu}} using AWB (10903))
 
[[Kategori:Dhuwit| ]]
 
{{Link FA|hu}}
1.673

besutan

Menu navigasi