Castile-La Mancha: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|es}} using AWB (10903)
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q5748 (translate me))
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|es}} using AWB (10903))
[[Gambar:Locator map of Castille-La Mancha.png|right|180px|Peta Spanyol nuduhaké lokasi Castile-La-Mancha]]
'''Castilla-La-Mancha''' kuwi sawijining wilayah otonomi [[Spanyol]] kang jembaré 79.463 km²² lan populasi 1.977.304 jiwa (2007). Ibukuthané yakuwi [[Toledo, Spanyol|Toledo]].
 
Provinsi-provinsi:
 
[[Kategori:Wilayah otonomi Spanyol]]
 
{{Link FA|es}}
1.673

besutan

Menu navigasi