Hazairin: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
 
== Asal usul ==
Hazairin lair ing keluarga kang taat beragama, saka pasangan Zakaria Bahri ([[Bengkulu]]) lan Aminah ([[Tiyang Minang|Minangkabau]]). AyahnyaBapake adalah seorangdadi guru, dandene kakeknya,simbahe kang asma Ahmad Bakar, adalahdadi seorang ulama.
 
[[Kategori:Pahlawan Nasional Indonesia]]
4.487

besutan

Menu navigasi