Wektu Indonésia bagéyan Kulon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
sithik waé
c (Meursault2004 mindhahaken kaca Wektu Indonésia bagéyan Kulon (WIB) dhumateng Wektu Indonésia bagéyan Kulon: tanpa cekakan)
c (sithik waé)
WIB padha karo wektu [[UTC]]+7.
 
== Pranala jabanjaba ==
* {{id}} [http://time.kim.lipi.go.id/ Waktu Standard Indonesia] (saka [[Lembaga Ilmu Pengetahuan Indonesia]])
* {{id}} [http://www.statoids.com/tid.html Zona Waktu Indonesia]

Menu navigasi