Kécap: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
sithik
c (Bot: Migrating 40 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q229385 (translate me))
(sithik)
Bahan-bahan kang dibutuhaké kanggo nggawé kécap yaiku kedhelé, uyah, lan laru tempé.<ref name="internet1">{{id}}[http://www.iptek.net.id/ind/warintek/Pengolahan_pangan_idx.php?doc=6c10 Pembuatan kecap pada situs Warintek iptek.net.id](dipunundhuh tanggal 17 Juni 2011)</ref>
 
==ChatetanCathetan suku==
{{reflist}}
{{stub}}

Menu navigasi