Kategori:1129: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
21 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
bot Menambah: sv:Kategori:1129
c (bot Menambah: ar:تصنيف:1129)
c (bot Menambah: sv:Kategori:1129)
[[sk:Kategória:1129]]
[[sl:Kategorija:Leto 1129]]
[[sv:Kategori:1129]]
[[tr:Kategori:1129]]
[[tt:Törkem:1129]]
40.678

besutan

Menu navigasi