Lindhu Samudra Hindhia 2004: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
revisi - edit sakedhik
(revisi - edit sakedhik)
(revisi - edit sakedhik)
{{Earthquake
|title = GempaKatrangan bumiLindhu Samudra Hindia 2004
|date = {{Start date|2004|12|26|df=yes}}
|magnitude = 9,3 [[Moment magnitude scale|<math>M_\mathrm{w}</math>]]
8.966

besutan

Menu navigasi