Wikimedia Commons: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1.292 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
+ galeri
(+ infobox)
(+ galeri)
 
Wikimedia Commons ora ngentuki pamotan file-file sing duwé hak cipta. Lisensi sing ditampa yaiku [[GNU Free Documentation License]], lisensi [[Creative Commons]] kanthi tanpa watesa panggunaan lan [[domain umum]].
{{Gallery
|title=Gambar Kapilih Saben Taun ing Wikimedia Commons
|width=160
|height=130
|lines=3
|File:Polarlicht 2.jpg|alt1=The Aurora Borealis, or Northern Lights, shines above Bear Lake, Eielson Air Force Base, Alaska.|Gambar Kapilih ing Wikimedia Commons taun 2006
|File:Broadway tower edit.jpg|alt2=Gambar Kapilih ing Wikimedia Commons taun 2007.
|File:Biandintz eta zaldiak - modified2.jpg|alt3=Horses on Bianditz mountain. Behind them Aiako Harria mountain can be seen.|Gambar Kapilih ing Wikimedia Commons taun, 2008.
|File:Sikh pilgrim at the Golden Temple (Harmandir Sahib) in Amritsar, India.jpg|alt4=Sikh pilgrim at the Harmandir Sahib (Golden Temple) in Amritsar, India. The man has just had a ritual bath.|Gambar Kapilih ing Wikimedia Commons taun , 2009.
|File:Laser Towards Milky Ways Centre.jpg|alt5=A group of astronomers were observing the centre of the Milky Way using the laser guide star facility at Yepun.|Gambar Kapilih ing Wikimedia Commons taun, 2010.
|File:Lake Bondhus Norway 2862.jpg|alt5=A view of the lake Bondhus in Norway. In the background a view of the Bondhus Glacier as a part of the Folgefonna Glacier.|Gambar Kapilih ing Wikimedia Commons taun, 2011.
|File:Pair of Merops apiaster feeding.jpg|alt5=|Gambar Kapilih ing Wikimedia Commons taun, 2012.
}}
 
== Pirsanana uga ==
11.904

besutan

Menu navigasi