Gambuh: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q5247038 (translate me))
c
'''Gambuh''' iku sajinising sekar madya.[[Gambuh ]] punika ateges [[jumbuhaken]] (nggambuhi ateges nglarasaken) tegesipun ing gesang b‡ebrayanbebrayan kita kedah jumbuhaken ing kahanan, lan kawontenan ugi empan papan kalawau.
 
==Metrum==
Tembang Gambuh menika rinakit enem gatra (larik) saben pada (bait)
 
*7 - u
6.047

besutan

Menu navigasi