Sato kéwan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
797 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c (Suntingan 140.0.203.96 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Addbot)
(→‎Sato Kéwan: +sithik)
Ing ngisor iki, daftar sato kéwan dituduhaké.
 
* [[Asu]], utawa ing basa krama diarani '''segawon''', kalebu bangsané [[karnivora]] lan kulawargané [[mamalia]], ''canidae''.
* [[Asu]]
* [[Banyak]], utawa ing [[Basa Indonésia]] diarani '''Angsa''' kalebu keluwargané [[manuk]], lan sub-keluwarga [[anatidae]].
* [[Banyak]]
* [[Babi]], kuwi sajinis [[sato kewan|kéwan]] [[ungulata]] sing moncongé dawa lan irungé lèpèr lan arupa kéwan sing asal asliné saka [[Eurasia]].
* [[Babi]]
* [[Bèbèk]], uga dikenal kanthi sesebutan [[itik]] ing [[basa Indonésia]]
* [[Bèbèk]]
* [[Cacing]], yaiku [[kéwan]] cilik, kang ora nduwé [[sikil]], awaké bunder, trepes dawa lan ora ana [[tangan]]é.
* [[Cacing]]
* [[Gajah]], yaiku [[mamalia]] lan arupa [[kéwan dharat]] paling gedhé ing [[Bumi|donya]].
* [[Gajah]]
* [[Garengpung]], utawa '''Gongpérét''' yakuwi sato kéwan sing nduwèni swara sing khas lan biasané metu ing akiré [[mangsa udan]].
* [[Garengpung]]
* [[Iwak]], yaiku sawijining kéwan sing uripé ana ing banyu.
* [[Iwak]]
* [[Jangkrik]]
* [[Jaran]]
78.624

besutan

Menu navigasi